Winkelmand
Geen vulling, maar voeding Gratis verzending bij 2 voerzakken

Voorkom blaasontsteking bij je hond!

Cranberry’s zijn echt een supergezond en daarom hebben we ze ook verwerkt in onze hondenbrokken. Want ook onze honden kunnen de kracht goed gebruiken van dit superfood!

Eigenschappen:

Cranberry’s zijn rijk aan vitamine C, E, vitamine B1, B2, B5, B6, B11 en vitamine K. Naast de vitamines bevatten cranberries ook veel mineralen. Zo zit er in het kleine besje bijvoorbeeld koper, mangaan, ijzer, kalium, calcium, fosfor, magnesium en zink.

Daarnaast hebben Cranberry’s een heilzame werking op de blaas. Cranberry’s houden bij regelmatig gebruik de blaas schoon en verhogen de weerstand in de blaas, waardoor de kans op urineweginfecties of een blaasontsteking verkleind wordt.  Het zorgt ervoor dat de schadelijke bacteriën zich niet kunnen hechten aan de cellen van de urinewegen en braamwand en ze zo grotendeels uitgeschakeld worden voordat ze een ontsteking kunnen veroorzaken.

Vezels:

Naast al bovengenoemde eigenschappen zijn Cranberry’s ook rijk aan natuurlijke vezels! En dit is weer goed voor de darmen van je hond. Hoe meer plantaardige vezels des te beter functioneert de darm. Door de vezels wordt de groei van slechte darmbacteriën geremd en de groei van de goede darmbacteriën bevorderd. En de mate van de gezondheid van de darmen, bepaalt tevens de mate van gezondheid van je hond. Daarom is het zo belangrijk weloverwogen te kiezen voor voeding van je hond. Geen vulling maar voeding! 

Download de gratis checklist:

Heeft jouw hond klachten en twijfel je of deze horen bij een voedingstintolerantie? Download dan hier onze gratis checklist.