Geen vulling, maar voeding
Gratis verzending bij 2 voerzakken

Geen vulling, maar voeding

Gratis verzending bij 2 voerzakken

Over ons

Uit liefde voor jouw hond

Het is erg vervelend als je hond niet lekker in zijn vel zit. Twintig jaar geleden had ik zelf zo’n hond, en ondanks talloze bezoeken aan de dierenarts vonden we geen oplossing. Dit inspireerde me om me te verdiepen in deze problemen.

 

Met diverse opleidingen en samen met ervaring in de diervoedingsbranche, zijn we nu in staat anderen te helpen. 

Als jij merkt dat jouw hond last heeft van deze symptomen, kunnen wij  je misschien helpen. Deze klachten kunnen namelijk gerelateerd zijn aan het voedings- en verzorgingspatroon van je hond. Door inzicht te krijgen in jouw hond, zijn symptomen en de onderliggende oorzaken, kunnen we samen het patroon doorbreken en de klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen!

 

Puur uit onze passie voor honden is Lime Tree Brox ontstaan. Na de nare ervaring van ons eerst hond Scotty is het voor ons een super gevoel een hondenbrok gemaakt te hebben die eerlijk en ook nog eens heerlijk is! Gewoon een hele goede hondenbrok, zonder opsmuk en poespas. Want daar houden we niet van. Bij ons in de Achterhoek zeggen we vaak: “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. En dit zegt precies hoe wij erin staan.

Video afspelen

Alle zuivere ingrediënten van moeder natuur zorgen voor een geconcentreerde voeding. Puur alleen de grondstoffen zonder onnodige toegevoedige kunstmatige of onzuivere ingrediënten. Voeding zoals voeding bedoelt is: eerlijk en heerlijk!

Het team achter Lime Tree Brox

Monique

Trots baasje van Smoks (ónze keuringsdienst van waarde) en het aanspreekpunt voor al jouw vragen!

Gerben

Onmisbaar in onze logistieke proces en zorgt ervoor dat er genoeg brokken op voorraad blijven!

Smoks

Trotse ambassadeur van de Lime Tree Brox brokken

Niets meer missen...

Oorontsteking bij je hond

Als uw hond constant aan zijn oren krabt, zijn hoofd schudt of het scheef houdt, kan dit wijzen op een oorontsteking, wat ook pijn kan veroorzaken bij uw hond. Dit kan resulteren in ontwijkende reacties wanneer zijn hoofd wordt aangeraakt,…

Bericht lezen

Voedselallergie bij honden.

Als uw hond last heeft van voedselallergieën, betekent dit dat hij bepaalde bestanddelen van zijn voeding niet verdraagt en regelmatig allergische reacties ervaart na het eten ervan. De symptomen van voedselallergie bij honden zijn divers en kunnen aanzienlijk bijdragen aan…

Bericht lezen

Het verhaal van Joep!

“Knettergek word ik van al die haren.. Ik moet meerdere keren per dag stofzuigen en dan nog zie ik ze overal liggen!” Het baasje van Joep zit letterlijk met de handen in het haar. Wat enorm veel vachtverlies heeft Joep….

Bericht lezen

Download onze gratis checklist:
Heeft jouw hond klachten en twijfel je of deze horen bij een voedingstintolerantie? Download dan hier onze gratis checklist.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.