Geen vulling, maar voeding
Gratis verzending bij 2 voerzakken

Geen vulling, maar voeding

Gratis verzending bij 2 voerzakken

Ons eerst hondje Scotty werd niet ouder dan 2 jaar…

“Ik herinner me nog levendig hoe ik me voelde tijdens mijn zoveelste bezoek aan de dierenarts met Scotty. Terwijl we in de wachtkamer zaten, dwaalden allerlei gedachten door mijn hoofd. Telkens wanneer ik dacht dat de symptomen verdwenen waren, staken ze opnieuw de kop op, en begon het hele proces van onderzoeken en het bestrijden van symptomen weer van voren af aan. Ondanks al deze moeite kon niemand me echter duidelijk uitleggen wat de oorzaak was van Scotty’s terugkerende ziektes. De ene keer braken en diarree, de andere keer weer oorontsteking of intense jeuk met een rode huid. Het voelde als een eindeloos circus zonder heldere verklaring.”

Nadat we aandrongen, werden er uitgebreidere darmonderzoeken uitgevoerd. Hieruit bleek dat Scotty aanhoudende en ernstige ontstekingen in de darm had, die inmiddels permanente schade hadden veroorzaakt en resulteerden in een deel van de darm te verwijderen.

 

De beschadiging aan Scotty’s darmen werd veroorzaakt door de aanzienlijke hoeveelheid tarwegranen in zijn voeding die afkomstig was van een bekend en groot merk waarvan we dachten dat het kwalitatief hoogwaardig was. Enkele maanden na de operatie was bleek de schade toch te groot en hebben wij Scotty in liefde los moeten laten….

 

We hebben Lime Tree Brox gecreëerd om jou en jouw huisdieren deze ervaring te besparen. Een mooier eerbetoon aan Scotty konden we ons niet bedenken!

Download onze gratis checklist:
Heeft jouw hond klachten en twijfel je of deze horen bij een voedingstintolerantie? Download dan hier onze gratis checklist.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.