Geen vulling, maar voeding
Gratis verzending bij 2 voerzakken

Geen vulling, maar voeding

Gratis verzending bij 2 voerzakken

Onze ingrediënten

De basis

Kwalitatieve zalm, kalkoen of kip.

Het is algemeen bekend dat dierlijke eiwitten gunstig zijn voor de gezondheid van onze honden. Daarom vormen ze de kern van onze voeding. Onze brokken zijn rijk aan natuurlijke hoogwaardige eiwitten, vetten, vitamines en mineralen. Deze essentiële voedingsstoffen dragen bij aan het behoud van een optimale gezondheid voor onze viervoeters. Bovendien is aan al onze voedingen zalmolie toegevoegd, wat zorgt voor extra essentiële vetzuren en tevens bijdraagt aan een gezonde huid en vacht.

Waardevolle koolhydraten

Koolhydraten fungeren als een natuurlijke bron van energie en zijn onmisbaar voor elke hond! Daarom hebben we zorgvuldig drie hoogwaardige koolhydraatbronnen geselecteerd die we gebruiken in onze voedingen. Havermout, bijvoorbeeld, is een rijke bron van vitamines, mineralen en beta-glucanen, die het immuunsysteem stimuleren en gunstig zijn voor de gezondheid van hart en bloedvaten. Mais dient als een licht verteerbare bron van natuurlijke koolhydraten, terwijl bruine zilvervliesrijst essentieel is vanwege zijn bijdrage aan ijzer, fosfor, magnesium en vitamine B. Bovendien bevatten deze ingrediënten extra vezels die de spijsvertering bevorderen.

Krachtige pre - en Probiotica

Een natuurlijke bron van plantaardige vezels en levende lacto-bacillen wordt toegevoegd om de natuurlijke darmflora te verbeteren. Het behoud van gezonde darmen is van vitaal belang voor de algehele gezondheid en vitaliteit van je hond. Dankzij deze twee krachtige ingrediënten wordt gezorgd voor een gezonde en stevige ontlasting.

Hoogwaardige cranberry

Cranberry’s bieden ondersteuning voor een gezonde blaas en urinewegen door de hechting van schadelijke bacteriën aan de blaaswand te verminderen. Het helpt de urine weer op het juiste zuurtegraadniveau te brengen en ondersteunt tegelijkertijd het immuunsysteem door het hoge gehalte vitamine C.

Zuiverende kruiden

De kracht van de natuur komt tot uiting in peterselie, een natuurlijke bron van vitamine C, A en K. Deze voedingsstoffen dragen bij aan een gezond immuunsysteem, ondersteunen de ogen, bevorderen de gezondheid van het hart- en vaatstelsel, en ondersteunen de lever. Peterselie staat ook bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en heeft een vochtafdrijvend effect. Aan de andere kant bevordert brandnetel de werking van de lever en nieren door de afbraak van afvalstoffen te stimuleren. Beide kruiden vormen waardevolle aanvullingen in onze brokken, waardoor ze niet alleen smakelijk zijn, maar ook bijdragen aan de algehele gezondheid van je huisdier.

Soepele gewrichten

Glucosamine en chondroïtine zijn twee stoffen die samenwerken om de gewrichten van je hond gezond en soepel te houden. Naarmate je hond ouder wordt, neemt de hoeveelheid van deze stoffen af, wat kan leiden tot verminderde kwaliteit van het kraakbeen en een afname van gewrichtsvloeistof. Om ervoor te zorgen dat glucosamine en chondroitine effectief hun werk doen, is het van belang dat je hond ze dagelijks en gedurende een langere periode binnenkrijgt. Daarom hebben we ervoor gekozen ze toe te voegen aan onze hondenbrokken, zodat jouw hond dagelijks kan profiteren van de ondersteuning van deze essentiële stoffen voor gezonde gewrichten.

Download onze gratis checklist:
Heeft jouw hond klachten en twijfel je of deze horen bij een voedingstintolerantie? Download dan hier onze gratis checklist.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.