Geen vulling, maar voeding
Gratis verzending bij 2 voerzakken

Geen vulling, maar voeding

Gratis verzending bij 2 voerzakken

Home > Blog >

Voorkom blaasontsteking bij je hond!

Voorkom blaasontsteking bij je hond!

1 minuut

Cranberry’s zijn echt een supergezond en daarom hebben we ze ook verwerkt in onze hondenbrokken. Want ook onze honden kunnen de kracht goed gebruiken van dit superfood!

Eigenschappen:
Cranberry’s zijn rijk aan vitamine C, E, vitamine B1, B2, B5, B6, B11 en vitamine K.
Naast de vitamines bevatten cranberries ook veel mineralen. Zo zit er in het kleine besje bijvoorbeeld koper, mangaan, ijzer, kalium, calcium, fosfor, magnesium en zink.

Daarnaast hebben Cranberry’s een heilzame werking op de blaas. Cranberry’s houden bij regelmatig gebruik de blaas schoon en verhogen de weerstand in de blaas, waardoor de kans op urineweginfecties of een blaasontsteking verkleind wordt. Het zorgt ervoor dat de schadelijke bacteriën zich niet kunnen hechten aan de cellen van de urinewegen en braamwand en ze zo grotendeels uitgeschakeld worden voordat ze een ontsteking kunnen veroorzaken.

Vezels:
Naast al bovengenoemde eigenschappen zijn Cranberry’s ook rijk aan natuurlijke vezels! En dit is weer goed voor de darmen van je hond. Hoe meer plantaardige vezels des te beter functioneert de darm. Door de vezels wordt de groei van slechte darmbacteriën geremd en de groei van de goede darmbacteriën bevorderd. En de mate van de gezondheid van de darmen, bepaalt tevens de mate van gezondheid van je hond. Daarom is het zo belangrijk weloverwogen te kiezen voor voeding van je hond. Geen vulling maar voeding!

Monique & Gerben helpen je graag!

Vragen, opmerkingen of wil je iets overleggen? Neem gerust contact op!

Leesvoer!

Ontdek onze andere blogs

Oorontsteking bij je hond

Als uw hond constant aan zijn oren krabt, zijn hoofd schudt of het scheef houdt, kan dit wijzen op een oorontsteking, wat ook pijn kan veroorzaken bij uw hond. Dit kan resulteren in ontwijkende reacties wanneer zijn hoofd wordt aangeraakt,…

Bericht lezen

Voedselallergie bij honden.

Als uw hond last heeft van voedselallergieën, betekent dit dat hij bepaalde bestanddelen van zijn voeding niet verdraagt en regelmatig allergische reacties ervaart na het eten ervan. De symptomen van voedselallergie bij honden zijn divers en kunnen aanzienlijk bijdragen aan…

Bericht lezen

Zijn tarwegranen slecht voor mijn hond?

Veel honden hebben moeite met het verteren van tarwegranen uit hun voeding waardoor klachten kunnen ontstaan zoals boertjes laten, zachte ontlasting / diarree , winden laten of huid en vachtproblemen. Het niet goed kunnen verteren van deze voedingsstoffen zorgt voor…

Bericht lezen

Download onze gratis checklist:
Heeft jouw hond klachten en twijfel je of deze horen bij een voedingstintolerantie? Download dan hier onze gratis checklist.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.