Geen vulling, maar voeding
Gratis verzending bij 2 voerzakken

Geen vulling, maar voeding

Gratis verzending bij 2 voerzakken

Home > Blog >

Havermout in hondenbrokken

Havermout in hondenbrokken

2 minuten

Havermout is een prachtig oer-graan dat wij graag gebruiken in onze hondenbrokken. Het bevat een natuurlijke bron van vitamines en mineralen en Beta-glucanen. Beta-glucanen zorgen voor een verbetering van het immuunsysteem, hart -en bloedvatenstelsel van de hond.

Een positieve groei van de goede darmbacteriën

Doordat de haver ontsloten is bestaat het uit verteerbare en niet verteerbare vezels. Deze vezels zorgen voor een positieve groei van de goede darmbacteriën waardoor de darmflora verbeterd wordt. Havermout staat bekend om zijn langdurige verzadigingsgevoel en het reguleren van een stabiel bloedsuikerspiegel. Ideaal voor honden die altijd honger hebben.

Het spijsverteringsstelsel van honden kan niet goed overweg met tarwegranen

Daarnaast is het een prachtige bron van koolhydraten. In veel brokken worden nog tarwegranen gebruikt als koolhydraatbron. Maar bewezen is dat het spijsverteringsstelsel van honden niet goed overweg kan met tarwegranen. Een hond kan hierdoor veel klachten ontwikkelen zoals jeuk, allergie, diarree en verharen. Wij hebben voor onze Lime Tree Brox hondenvoeding daarom bewust gekozen om géén tarwegranen te gebruiken, maar onze brokken Glutenvrij te maken.

  • Voor honden die allergisch zijn voor tarwegranen zijn brokken met Havermout een uitstekende vervanger
  • Bevat veel oplosbare en oplosbare vezels die de darmwerking bevorderen. Verminderd winden laten bij de hond
  • Zorgt voor een goede spijsvertering en verzadigd gevoel; ideaal bij hongerige honden.
  • Bevat veel vitamine B, zink, ijzer, koper en foliumzuur.
  • Zorgt voor een goede glanzende vacht
  • Verhoogd de productie van rode bloedcellen en stimuleert een goede bloedsomloop.

Een oer-graan met al zijn goede eigenschappen , zonder negatieve bijwerkingen hoort in Lime Tree Brox. De kracht van de natuur aangevuld met alleen de allerbeste ingrediënten.

Monique & Gerben helpen je graag!

Vragen, opmerkingen of wil je iets overleggen? Neem gerust contact op!

Leesvoer!

Ontdek onze andere blogs

Oorontsteking bij je hond

Als uw hond constant aan zijn oren krabt, zijn hoofd schudt of het scheef houdt, kan dit wijzen op een oorontsteking, wat ook pijn kan veroorzaken bij uw hond. Dit kan resulteren in ontwijkende reacties wanneer zijn hoofd wordt aangeraakt,…

Bericht lezen

Voedselallergie bij honden.

Als uw hond last heeft van voedselallergieën, betekent dit dat hij bepaalde bestanddelen van zijn voeding niet verdraagt en regelmatig allergische reacties ervaart na het eten ervan. De symptomen van voedselallergie bij honden zijn divers en kunnen aanzienlijk bijdragen aan…

Bericht lezen

Zijn tarwegranen slecht voor mijn hond?

Veel honden hebben moeite met het verteren van tarwegranen uit hun voeding waardoor klachten kunnen ontstaan zoals boertjes laten, zachte ontlasting / diarree , winden laten of huid en vachtproblemen. Het niet goed kunnen verteren van deze voedingsstoffen zorgt voor…

Bericht lezen

Download onze gratis checklist:
Heeft jouw hond klachten en twijfel je of deze horen bij een voedingstintolerantie? Download dan hier onze gratis checklist.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.