Winkelmand
Geen vulling, maar voeding Gratis verzending bij 2 voerzakken

Smulverhalen

Super brokken!

“Mijn stafford van 6,5 jaar oud had veel last van jeuk en rode oren. Sinds we deze brokken gebruiken heeft ze ngergens geen last meer van ook haar ontlasting is perfect. Erg dankbaar voor de tijd die ze nemen om te luisteren en mee te denken om deze problemen op te lossen. Wij willen niets anders meer”

Linda Dekkers

Mariska
Lees verder
Onze Nola had veel last van kale plekken, jeuk en bultjes. Ook haar ontlasting was vaak dun. In contact gekomen met Monique. Zij heeft ons goed advies gegeven en deze brokken geadviseerd. Nu is haar ontlasting goed en ze heeft geen bultjes en jeuk meer! Ze vind de brokken ook nog eens heerlijk. Wij zijn erg tevreden.
Saskia Verdouw
Lees verder
Mijn witte herder Meisie was vanaf haar verhuizing naar mij aan de diaree. Zelfs op de brokken die ze van de fokker meekreeg. Na verschillende brokken te hebben geprobeerd, kwam ik bij de Lime Tree Brox en warempel eindelijk vaste ontlasting. Ik wil nooit meer wat anders.
Geralt
Lees verder
Dankzij deze brokken heeft onze hond geen last meer van zijn maag (eet minder gras en heeft geen diarree meer). Heel fijn dus!
Previous
Next

Onze teckels zijn er dol op!

“Onze 2 teckels zijn dol op deze brokken, de bakjes worden tot de laatste kruimel uitgelikt. Wij geven deze brokken nu al een paar jaren. Ze blijven mooi op gewicht en hun vacht glanst mooi!

Verder is de bezorging perfect geregeld!”

Manon Otten

Roland Toussaint
Lees verder
Kwaliteit van het leven. Herdershond Sem kregen we toen hij al tien was. hij was erg mager en de dierenarts weet het aan een slechtwerkende alvleesklier, hij kreeg medicatie, maar hij bleef mager. Dankzij deze voeding zijn gewicht weer gezond, Zijn ontlasting is weer normaal en oogt hij erg happy! Dank!!
Diana Schutte
Lees verder
We zijn nu al een paar jaar fan van jullie brokken. Onze Balou blijft mooi op gewicht. Zijn vacht is mooi. En zijn ontlasting is altijd super. Makkelijk op te ruimen. Wij zijn weer tevreden en willen echt geen andere brokken. Zijn al meerdere mensen overgestapt op jullie brokken door onze aanbeveling. In een woord dus EEN TOP PRODUCT!!!!!!!
Paul
Lees verder
Smullen! Onze Labrador Sam smult al jaren van deze brokken en wat natuurlijk ook belangrijk is, hij voelt zich er heerlijk bij en ziet er goed uit !
Previous
Next

Onze slechte eters eten weer!

Schapendoezen staan over het algemeen bekent als slechte/ karige eters. Zo ook onze Sepp en Finnley! Sinds een paar maanden zijn we naast vers vlees overgestapt op de Lime Tree Brox Sensitive. Deze brok accepteren ze en ze eten er nog eens heel smakelijk van! Als we met een nieuwe zak brokken thuis komen zijn ze er niet bij weg te slaan.

Marga Berendsen

Bliss
Lees verder
Geen oorontsteking en jeuk meer! “Onze lieve Bliss had vanaf pup af aan last van oorontstekingen, jeuk, irritatieplekjes en schilfers. Toen we hoorden dat de problemen van het voer zou kunnen komen was nog niet eerder benoemd. Sinds we Lime Tree brox gebruiken zijn de klachten van Bliss verdwenen!"
Bentley
Lees verder
Onze hond krabt veel minder en heeft geen hotspots meer! Heerlijke brokjes, er wordt 2x daags kwispelend voor de bak gewacht. Dit terwijl we voorheen kipfilet door de brokken moesten doen om hem aan het eten te krijgen. Sinds de overstap naar LimeTreeBrox krabt onze hond veel minder en heeft hij geen hotspots meer!
Silvia Rietberg
Lees verder
Akeelah smult ervan! De overgang van de brokken van de fokker naar de Lime Tree brokken verliep prima. Onze lieve Akeelah vindt de brokken erg lekker, de vacht glanst mooi en ze blijft in de groei mooi in balans. Zeker een aanrader! Silvia Rietberg
Previous
Next

Prachtige vacht en goede ontlasting!

Zijn vacht is weer als vanouds en hij zit weer lekker in zijn vel. Vanaf zijn geboorte heeft Sjef al (zeer) gevoelige darmen! Als hij maar iets anders dan zijn brok at was hij al aan de diarree. Totdat hij Lime Tree Brox voorgeschoteld kreeg. Hij was altijd al dol op brokken, maar nu is hij er DOL (in hoofdletters!) op! Daarnaast heeft hij eindelijk veel minder last van zijn darmen, heeft nauwelijks nog diarree en zit hij veel beter in zijn vel (zowel letterlijk als figuurlijk!) Win-win-win situatie! Grote poot van (dankbare) Sjef

Mariska Monteban

Maarten ten Brink
Lees verder
Onze honden van Pup tot Senior krijgen deze geweldige brok! Wij fokken met het ras Bedlington Terrier. Als kennelhouder zijn we altijd op zoek naar het beste voor onze honden. Zo zijn we uiteindelijk bij Lime Tree Brox uitgekomen. Een natuurlijke voeding zonder rare toevoegingen en met grote tevredenheid krijgen al onze honden van pup tot senior deze brokken!
Fam. Schreurs
Lees verder
Onze lieve Terveurense herder Saathi is erg gevoelig op de maag, en had met veel brokken last van spugen en / of diarree. Sinds we overgestapt zijn op Lime Tree Brox zijn deze problemen sterk verminderd! Ook heeft hij een prachtige volle vacht hiervan gekregen en eet zijn bak nu wel helemaal op. Wij zijn zeer tevreden! Fam. Schreurs
Shauni Kuijk
Lees verder
Eindelijk geen diarree meer! Mila was best snel aan de diarree en was een slechte eter. Lime tree brox bracht daar direct verandering in. Door de goede samenstelling haalt ze enorm veel voeding uit de brokken zodat ze er niet eens heel veel per dag van hoeft te eten en ook nog eens weinig ontlasting! Wij zijn enthousiast en willen echt niets anders meer!
Previous
Next